RTD Advanced - nieuwste HMI voor easyE4

oktober 17, 2024

Eaton lanceert een nieuwe, geavanceerdere versie van de standaard Remote Touch Display voor de easyE4 mini-PLC: de RTD Advanced. Deze ‘Advanced’ uitvoering stelt gebruikers in staat krachtige gepersonaliseerde visualisaties te maken. Ook zelf gedefinieerde tekst, afbeeldingen en bedieningselementen kunnen worden geïmporteerd en timerfunctieblokken worden bewerkt. Het is een kosteneffectieve HMI die flexibel en snel allerlei visualisatieopties aanbiedt. De nieuwe RTD vormt hierdoor een perfect verlengstuk van uw easyE4 besturingsrelais c.q. mini-PLC.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gebruik van grafische en andere eenvoudige visualisatie-elementen
  • Gelijktijdige visualisatie van meerdere easyE4-apparaten
  • Visualisaties geprogrammeerd met de easySoft Editor en overgebracht via Ethernet/easySoft of USB
  • Remote toegang tot het menu van aangesloten easyE4-apparaten
  • Bewerkbare Timerfunctieblokken
  • Gebruik van gepersonaliseerde visualisaties

Eenvoudige bediening & ingebruikname
De RTD Advanced is een kant-en-klaar apparaat dat eenvoudig op de nieuwste easyE4 kan worden aangesloten. Dit gebeurt via een standaard RJ45 Ethernetkabel. De HMI is gebaseerd op de nieuwste versie van Eatons easySoft-software (versie 8.10) en laat zich dankzij een moderne gebruikersinterface gemakkelijk bedienen. Programmeerkennis is niet nodig.

Spiegelfunctie & remote toegang
Net als de RTD Standaard kan de RTD Advanced het display en toetsenbord van een of meer easyE4 mini-PLC’s spiegelen. Bovendien kan de RTD Advanced gegevens van meerdere easyE4-apparaten weergegeven en hoeft er niet geschakeld te worden tussen het spiegelen van één mini-PLC per keer. De nieuwe RTD geeft ook remote toegang tot de menu’s van de aangesloten easyE4-apparaten. Om ongeautoriseerde toegang tot de visualisatie-interface te voorkomen, kunnen tot drie verschillende gebruikers worden ingesteld en beheerd.

65.000 kleuren, 13 talen
Het full-color scherm van het compacte 4,3 ” display reproduceert de scherm- en bedieningselementen van de easyE4, en heeft meer dan 65.000 beschikbare kleuren om tekst, waarden, parameters en zelfs afbeeldingen weer te geven. Het RTD-menu is beschikbaar in 13 verschillende talen.

Montage
De RTD Advanced kan decentraal of  in de deur van de besturingskast worden gemonteerd en is daardoor bijzonder handig in omgevingen waar de kast moeilijk bereikbaar is of waar de toegang om veiligheidsredenen beperkt is.

Bestel direct

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl