KIDDE CO2 monitor

Toont in 1 oogopslag de luchtkwaliteit

september 30, 2024

De Kidde koolstofdioxide monitor, type KCO2M10EU, meet continu de luchtkwaliteit in bijvoorbeeld je woning of bedrijf. Het grote, eenvoudig af te lezen, LCD-scherm toont actuele informatie over de concentratie CO2, luchtvochtigheid en de temperatuur.

Tot en met 800 ppm staat voor een acceptabel niveau voor het binnenklimaat. Een ppm-waarde tussen de 800 en 1200 geldt als absoluut limiet voor de luchtkwaliteit in een binnenruimte. Bij een ppm-waarde van meer dan 1200 is ventileren echt noodzakelijk voor het verbeteren van de luchtkwaliteit.

De monitor is voorzien van een CO2 infraroodsensor met 10-jarige levensduur en een 12-uurs back-up batterij. De mate van CO2 concentraties worden ook weergegeven via een led-melding (groen, oranje, rood). Voor in de nachtsituatie beschikt de monitor over een zelfaanpassend LCD-scherm en helderheid van de leds. Voor de gesproken waarschuwing van een hoge concentratie CO2 is de monitor instelbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

De melder laat een 7-daagse CO2-meetgeschiedenis zien (trend) en kalibreert automatisch per 24 uur. De Kidde KCO2M10EU monitor is geschikt voor zowel muurbevestiging als vrijstaande montage.

Bekijk product

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl