Groothandel in Klimaat & Ventilatie

Koninklijke Oosterberg

Ben jij op zoek naar een betrouwbare groothandel in klimaat- en ventilatietechniek? Bij Koninklijke Oosterberg ben je aan het juiste adres. Oosterberg is een snelgroeiende groothandel met meer dan 400 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland, een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Naast onze uitgebreide elektrotechnische producten zijn wij nu ook dé groothandel voor airconditioning, ventilatiesystemen, en binnenkort warmtepompen. We bieden een breed assortiment producten en een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen voor elk project. Daar vertellen we je graag meer over.

Assortiment groothandel Klimaat & Ventilatie
Onze groothandel voor Klimaat & Ventilatie biedt een uitgebreid assortiment producten, waaronder airco’s met zowel single-split als multi-split systemen, mobiele airco’s, ventilatiesystemen, mechanische ventilatie, ventilatieroosters en binnenkort ook warmtepompen. We spelen in op de groeiende vraag naar duurzame en efficiënte klimaattechnieken. Je vindt bij ons producten van toonaangevende merken zoals Bosch, Daikin en Olimpia Splendid, Freddox, Canalit, Itho, S&P, Vent-axia, Ubbink, R-vent, Masterwatt, Etherma, Greeniuz, Magnum, Glen Dimplex, en Stiebel Eltron.

Voor projecten waar verwarming belangrijk is, bieden we ook oplossingen zoals elektrische verwarming. Of je nu op zoek bent naar een wtw-unit, ventilatiesystemen of een airco om te kopen, wij hebben alles wat je nodig hebt om een comfortabel binnenklimaat te creëren. Deze selectie van hoogwaardige producten stelt ons in staat om voor elk project de juiste oplossing te bieden, of het nu gaat om een woning, kantoor, of industrieel gebouw. Met onze expertise en service zorgen we ervoor dat je altijd toegang hebt tot de meest geavanceerde en energiezuinige klimaattechnieken op de markt.

Neem contact met ons op

Diensten en maatwerkoplossingen
Wanneer je kiest voor Oosterberg als jouw groothandel in Klimaat & Ventilatie, profiteer je van uitstekende service op het gebied van logistiek, transport en technische ondersteuning. Ons team van specialisten staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het selecteren en installeren van de juiste systemen voor jouw project.

24/7 spoedservice
Heeft jouw project te maken met een storing buiten kantoortijden die snel verholpen moet worden? Oosterberg biedt een 24/7 spoedservice, zodat je altijd snel toegang hebt tot de benodigde materialen zonder je zorgen te maken over voorraadbeheer. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: een perfect binnenklimaat creëren.

Voor 19 uur besteld, de volgende dag bezorgd of afhalen
We begrijpen hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen bij installatieprojecten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling, wanneer je voor 19 uur bestelt, de volgende werkdag wordt geleverd op jouw vestiging of een andere door jou gekozen locatie in Nederland. Je kunt de bestelling ook al vanaf 7 uur ’s ochtends afhalen bij één van onze 30 afhaalpunten.

Eigen distributiecentrum en chauffeurs
Oosterberg excelleert op het gebied van logistiek en transport. We voeren het gehele logistieke proces in eigen beheer uit en werken met eigen chauffeurs die betrokken zijn en dagelijks een stapje extra zetten om jouw bestellingen veilig en op tijd af te leveren.

airco buitenunit boschDaarom kiezen voor onze groothandel Klimaat & Ventilatie

  • Voor 19:00 uur besteld, gegarandeerd de volgende dag in huis
  • Moderne webshop
  • 24/7 bereikbaar via spoed telefoonnummer
  • Klimaat- en installatiematerialen in één vrachtwagen
  • Optimale softwarekoppeling met ERP-systeem
  • Afhalen vanaf 7:00 uur op 30 afhaallocaties in Nederland
  • Vestigingen en levering door heel Nederland
  • 100% Nederlands
  • Eigen transport en logistiek

Kunnen we iets voor jou betekenen?
Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht over Oosterberg als groothandel in Klimaat & Ventilatie? We helpen je graag verder. Bezoek onze contactpagina en stel je vraag, kom in contact met onze specialisten, of word direct klant. Wij staan voor je klaar.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl