NEN 1010 trainingen

Ontdek alles over de NEN 1010 norm voor elektrische installaties

De NEN 1010 norm is een belangrijke norm voor elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw en de industrie. Deze norm beschrijft de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties tot 1000 volt AC en 1500 volt DC. Het doel van de norm is om de veiligheid van personen en eigendommen te waarborgen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrische installaties.

De NEN 1010 norm is niet wettelijk verplicht bij de oplevering van elektrotechnische installaties. Het is echter wel verplicht dat de installatie voldoet aan deze norm. Ook bij radicale veranderingen aan installaties is het verplicht om te voldoen aan de eisen die zijn gesteld in de NEN 1010. De norm is opgesteld door het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) en wordt regelmatig herzien om bij te blijven met de ontwikkelingen in de elektrische installatietechniek.

Ben jij een professional in de elektrotechnische sector en wil je je kennis over de NEN 1010 norm vergroten?

Dan is deze training onmisbaar voor jou! Tijdens de training leer je alles over de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties en hoe je deze norm in de praktijk toepast bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Na de training ben jij helemaal op de hoogte van de NEN 1010 richtlijnen en wetgeving.

Waar en wanneer?

Bekijk hier wanneer er trainingen gepland staan en door welke vestiging deze wordt georganiseerd. De exacte training locatie is te vinden wanneer je je aanmeldt.

Training Datum Tijd Vestiging Meld je hier aan
Nieuwe trainingsdata – nog nader te bepalen

 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd mailen naar scholing@oosterberg.nl

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl