Brandbeveiliging

Comelit

Wil jij een beveiligingsexpert worden op het gebied van brandbeveiliging, dan hebben wij een geweldige training voor je in petto!

Het begint allemaal met een korte maar krachtige introductie over Comelit. Wie zijn ze, wat doen ze en hoe zijn ze beland in de wereld van beveiligingstechniek? Daarna storten we ons op de basis van brandmeldinstallaties. Wanneer zijn deze installaties verplicht en voor welke toepassingen zijn ze bedoeld? We nemen je mee in de wereld van verschillende systemen die Comelit aanbiedt en leggen uit hoe ze werken.

Maar dat is nog niet alles! We gaan nog dieper in op de regelgeving en techniek achter brandmeldinginstallaties. Dit is cruciale informatie die je nodig hebt om met deze installaties aan de slag te gaan. Vervolgens nemen we je mee door het gehele traject van aanbesteding tot oplevering van een brandmeldinstallatie. Comelit is hierin een bijzondere speler op de markt en we vertellen je graag hoe we onze klanten kosteloos ondersteunen, zodat alles soepel en financieel aantrekkelijk verloopt. Ook hebben we een demo van een brandmeldinstallatie voor je. Tijdens de training krijg je de kans om zelf met het systeem te spelen. Dus kom en ontdek deze fascinerende wereld van beveiligingstechniek met ons!

Waar en wanneer?

Trainingsdatum Tijd Locatie
Woensdag 6 november 2024 13.00 – 16.00 uur Oosterberg Apeldoorn hoofdkantoor, IJsseldijk 2

Aanmelden

Heb je interesse in het volgen van deze training, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl