Renovatieproject PLAZA Hotel Group

Kort op de bal voor een mooi resultaat

In de Rijswijkse Plaspoelpolder is een statig hotel gevestigd. Vernoemd naar Sir Winston Churchill en gevestigd aan het Generaal Eisenhowerplein. Het Best Western Plus Grand Winston hotel, op een steenworp afstand van Delft én Den Haag, wordt momenteel gerenoveerd. Kopp Benelux B.V. leverde, in samenwerking met Koninklijke Oosterberg, zo’n 14.000 stuks aan schakelmateriaal.

Het hotel behoort toe aan de PLAZA Hotel Group: eigenaar van 42 hotels in Europa en een hoofdkantoor gevestigd in Hamburg. Bijna de helft van de in totaal 252 hotelkamers is vorig jaar volledig gerenoveerd en dit jaar is de andere helft aan de beurt.

De keuze voor Kopp

Wat betreft het schakelmateriaal, viel de keuze op de producten van het merk Kopp, vertelt hotelmanager Kevin Katsman: “We zijn gevallen voor de uitstekende kwaliteit en de compleetheid van het aanbod. Ook het design spreekt ons aan. Ondanks dat de designserie die we hebben gekozen in een hoger segment zit, is deze bij Kopp aantrekkelijk geprijsd. Om deze redenen hebben wij destijds unaniem de keuze laten vallen op dit schakelmateriaal.”

Kort op de bal

Marc Berkers is Head of Sales bij Kopp en vertelt wat deze opdracht voor hem bijzonder maakte: “Dit is een groot renovatieproject, waarbij we ons kunnen onderscheiden met onze flexibiliteit en snelle oplossingen. We hebben echt kort op de bal gezeten en zijn zo, samen met de klant, tot een heel mooi resultaat gekomen. Het schakelmateriaal is niet alleen in de hotelkamers, maar ook in alle openbare ruimtes van het gebouw doorgevoerd. Daar zijn we zeker trots op.”

De materialen werden geleverd via partner Koninklijke Oosterberg. Marc: “Dat is belangrijk voor ons, om dit partnerschap in elke opdracht te betrekken. Bij orders van deze omvang komen bovendien altijd nog last-minute wijzigingen kijken. Het werkt heel prettig om dit gezamenlijk zo goed mogelijk te verwerken.”

Niet te strak

Binnen het productassortiment van Kopp is gekozen voor het HK05 schakelmateriaal, in mat zwarte uitvoering. Marc: “In de kamers komen veel ronde vormen en zwarte accessoires terug, dit model heeft een lichte bolling die daar mooi bij aansluit.”

Toen Kevin Katsman dit model zag, wist hij meteen dat dit het moest worden: “Naast dat de Kopp HK05 serie een mooi design heeft, is de matzwarte kleur fingerprintproof uitgevoerd. Deze combinatie vormde een erg mooi geheel. Ook voor de badkamer had Kopp een bijpassende oplossing met haar HK07 IP44 antraciet serie.” Inmiddels zijn alle producten geleverd en is het eerste deel van de renovatie afgerond. Naar verwachting zijn de overige werkzaamheden medio 2022 voltooid.

Meer over Kopp

Hoogwaardige producten met goede marges. Dat is wat Kopp als producent en leverancier van onder meer een uitgebreid assortiment dimmers en schakelmateriaal vooropstelt. Marc: “Met een eigen volautomatische productiefaciliteit in Duitsland en een modern logistiek centrum waar ruim 7.000 verschillende artikelen op voorraad liggen, kunnen we bovendien snel schakelen.”

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de Oosterberg-vestiging in uw regio!

 

Terug naar Elektrotechniek
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl